Transform!


^Före^


^nästan klart ^

^Redo^



Nu har ni fått se min transformation från osminkad till färdig för jobb! :D Haha Hoppas de var kul:P
Nya frillan också! :D


Segsöndag!

Lökis-Söndag idagrå!

Igår skulle ju jag och Älsklingen in till stan och fotografera och kolla runt! Men när vi sitter på tåget på väg in så försvinner solen, skiiiit! Så de blev inga bilder, men det blev en mysig prommis genom gamla stan, Älsklingen köpte en klocka som var grymt snygg! Och sen gick vi till T.G.I Fridays! Jättegooott!

Efter det drog vi oss till Nordic Light, och satt i baren och drack goda Cocktails A'lá Olle Junior (OJ).
Jag tog lite fina bilder på Oj, och drinkarna och de blev grymma! Redigerade bilderna lite idag så jag tänkte att jag skulle bjuda på ngn bild i bloggen! :D 

Idag var då en bakisdag! Haha, Vaknade med panik vid halv 11 och trodde klockan var typ 3 och att jag sovit bort hela dagen! Men det hade vi inte! Så vi gick upp gjorde oss i ordning och sedan bar det av till syrran för Cupcake fika samt lite Yoga-lektion typ :D Det var megatrevligt! Efter de blev de centrum handla lite, nya jobb/snygg jeans samt mat och glass!  Sen somna vi båda två i soffan!

Så nu sitter man och segkollar på Big brother töntarna och väntar på att The Walking Dead ska börja! Helt klart grymmaste serien som går nu! :D  Älskar ju Zoombies så varför inte liksom! Bättre är det när man får skjuta/slå dem! :D Den serien påminer mig om Left 4 dead, som är ett grryyymt Xbox-spel!

Aajuste, glömde berätta att jag klippte mig igen i Fredags! Nu är det kort igen! Sköööönt!  Slänger upp en bild i morrn, börjar ju 15.00 i morgon sååå, har tid på mig att både sova och blogga innan! ;D


Nu till cocktails och lite OJ bilder!

Enjoy!


LADADIIIII!

Hej!

Igår var en intressant dag. Upp och ned, Åkte iaf till Sollentuna och tittade på hockey med mitt Mångow!

Facebook är ganska farligt egenkligen! Man får reda på saker som man kanske inte vill veta, eller önskar att man redan fått reda på osv... Känner att jag har en underliggande tog av djup irritation idag. Och jag vill verkligen inte berätta varför just nu. Det är ne historia för andra öron/ögon! Men jag kan säga att jag är djupt sårad av vissa människors beteende.

Min syster frågade mig hur man gör för att sluta lägga ner energi på folk som inte förtjänar det. Jag visste faktist knappt vad jag skulle svara men jag sa: Ignorera dem!  Och det tror jag att jag ska försöka med nu, Ignorera. Jag tänker bara lägga ner min energi och ork på de som förtjänar den, och gör mig glad! Så ni där ute som gör mig ledsen eller sm sviker mig, kan känna er ignorerade!

Funderar även på om jag ska rensa lite på min Facebook och ta bort onödiga vänner! Så om ni blir borttagna så kanske det är så att vi aldrig pratar aldrig ses eller kanske inte ens känner varann! ;) haha
Det måste ju inte vara för att jag inte tycker om er, eller tycker att ni förtjänar min Energi! :P


Så om ni har något bra tips på hur man kan göra för att inte ta åt sig av alla problem runt omkring och hur man slutar lägga ner energin på folk som inte ska ha den, så säg det till mig då!

Vill avsluta detta deppiga inlägget med att säga: Jag älskar er mina Riktiga vänner (Speciellt du Mångooow!), Min Familj, Mina djur och Min Älskade Älskade Fästman!

Bruummm!

Har åkt farsans finbil idag! :) Vart hos läkaren, blev inte mycket smartare av det! :P

Haha! Somnade i soffan, vaknade med Smirre på mina fötter och Napoleon på bröstkorgen, somnade om igen och vaknade av att Nappe pussa mig i ansiktet! Det var mysigt!

Nu e jag seg, och hungrig :P Väntar på att min Älskling ska komma hem! Hoppas att han kommer snart! :)

På lördag ska vi in till stan och gå runt o fota lite och käka middag oså! Ska la bli jättemysigt! :)
Första helgen jag e ledig nu, har jobbat typ 3 helger på rad eller nå sånt! Så skönt att vara ledig en hel helg, för sen blir det mkt mkt mkt att göra på jobbet! :D

Har inte riktigt ork eller något mer att skriva om just nu!

Play Safe Readers!


Home again!

Har vart hos Mormin och hämtat mitt långa objektiv som jag glömde där!!! Sen skulle jag träffa Mångot i Haninge C, men missade tågfanskapet för det åkte för tidigt!

Nu har vi iaf vart i Haninge C, kollat runt lite och så. Och kom precis hem!

Älsklingen har kört Gillingebanan idag! Han sa att det gick bra, men fick inte ut så mycket mer av honom för de bröts osv, o så var han hungrig! :D

Snart bär det av till Torvalla Ishall och hockeymatch! Men älsklingen ska inte spela, för han har gjort illa ryggen! Så han och Coach tyckte att det var dumt att riskera att han pajjar den helt så han står över idag så att han kan spela Kvalmatcherna! :)  Det tycker jag låter bra! :)

Play Safe Readers!

Sova?

Ska snart lägga mig o sova. Jobbat ikväll, det gick bra!

Kollat på Big Brother också, fan va sjukt... Jag e verkligen inte något "BB" fans dirrekt. Men jag vetefan vad de e för folk de stoppat upp och in i de där huset nu! Väntar med spänning på att något kul ska hända. Hehe, missade iofs början av programmet... Kanske var då allt kul hände! :P


Hihi, Passade på att klippa klorna på Katterna! Faaan vilket jobb det är... Speciellt Napoleon.. Han liksom ålar sig, slåss, försöker hoppa och springa, samtidigt som jag försöker lägga benen runt honom och hålla i han... Och klippa samtidigt! haha! En vacker syn med andra ord. Efteråt tar man upp Smirre, han ålar sig lite men sen inser han liksom att det inte är värt det, men bara för sakens skull så ska han åla sig ibland som för att visa att han inte accepterar det man håller på med! Haha! Sen blev de bortstade också, men de gillar INTE Napoleon heller- han hade inget val! Smirre älskar borsten! Det är hans favvorit! :D 

Så nu är de klippta och fina. Det bästa var ändå när Smirre ligger i sin "låda", och Napoleon går dit och liksom pussar honom på huvet, som för att visa att "Det är över nu, allt är bra" Sååå gulligt!

Sen satte Nappe i halsen och började hosta lite, och Smirre blev väldigt orolig. Han har inte riktigt vant sig vid att Napoleon  gör så typ varje gång han dricker vatten :D HAHA!

Sov gott Readers! :D

Lite bilder innan jobbet!

Tog lite bilder nu innan jobbet, hope you like them... ska kanske redigera dem lite senare i veckan när jag får tid! :)



Jag vill, jag vill jag vill!!!

Det finns så mycket jag VILL göra, men hittar liksom inte energi, motivation eller styrkan att göra det jag vill. Inte ekonomin till allt heller för den delen.

Jag önskar att jag bara kunde glömma saker, gå vidare och leva i tron om att livet var en saga! Men så är det inte. Jag vill vara kreativ, energisk, ta massa foton på vänner, mig själv och leva livet!

Det jag är : trött, slutkörd och negativ. Det är inte jag.. Måste hitta tillbaka till mig själv, träningen och släppa gammalt skit! gå vidare med livet.

Det ända jag känner mig riktigt säker på just nu : Min älskling och mina katter, samt familjen och Bästavän. Alla som jag älskar vilkorslöst!

Ska nog ta en vända till stan i veckan.. fota lite osådär. Om det är bra väder! :P

Felet hittat!!

Berättade tidigare och det har ni som trogna följare sett att texterna har "åkt ihop" inga radbyten eller så! Och kom nu på att det har att göra med mitt val av webbläsare. Insåg idag att problemet uppstod när jag började blogga från Google Chrome, och när jag nu bytte tillbaka till Intenet Explorer så funkar skiten igen!

Knäppt att det inte ska gå att blogga från båda!

Men nu är problemet hittat, har fixat till några gamla inlägg så det ska vara lättare att läsa dem! Från och med nu bloggar jag endast från Internet Explorer!  Jag lovar!! 

Play Safe Readers!


Tittut!

Jag har tittat runt lite på senaste på bildbloggar, massa videos och annat skoj! Hittat småbarn som håller konstiga tal, hundar som pratar, folk som tar otroligt fina bilder, folk som blir otroligt fina på bild och barn som sjunger som änglar. Jag har hittat vuxna som ramlar, folk som är roliga, folk som gråter, katter som pruttar när de hickar och folk som ritar och målar som gudar!

Detta får mig att tänka: Vad är jag bra på? Vad har jag som jag kan?
Svaret blev: Jag fotar halvdant, inte som en fotograf dirrekt. Jag kan inte riktigt sjunga. Mina katter hickar och pruttar inte samtidigt eller sitter roligt, och de kan inte prata.  Jag ramlar ofta men ingen får med de på kamera. Jag kan inte rita speciellt bra och jag är ingen top modell! Så nu funderar jag lite på vad det egentligen är meningen att jag ska ha för bra grejer, då jag bara är Lite lite bra på många olika saker men jag har inget jag är jättebra på eller kan tjäna pengar på... Får kanske välja ut några saker och öva på några timmar i veckan...? När ska mina "höjdar egenskaper" Titta ut?


Jag uppdaterade mitt CV här om dagen... GUD vad det var svårt, tack och lov hade jag hjälp av min mor. Men jag har verkligen svårt att säga bra saker om mig själv och vara ärlig om det osv. Och under skrivandet så kom jag på att jag egentligen inte är speciellt bra på något eller har någon speciellt bra utbildning eller kunskap om något! :P Haha låter hemskt att säga men jag insåg lite att, jaha... vad kan jag göra? Vad kan jag jobba med? Vad är jag bra på? Och kom fram till att det enda jag är bra på är att prata :P Hehe. Det kan jag göra i timmar i streck om inget alls, jag hittar alltid nått att snacka om... Men vad är meningen med det? Man kan ju inte jobba som "social pratare". Hehe.  Det var lite tankar bara ! ;)


Play Safe Readers!

Dax för lite update!

Tjabba tjenixen!

Mycket har hänt, men allt kan jag inte skriva om, men det är snaskiga nyheter vill jag lova ;) Haha!
Som rör kollegor, familjen och folk jag avskyr!

Vad nytt för idag då? Jo i Fredags var jag i Åkersstyckebruk och kollade på hockey! Haninge totallkrossade Åkers i första 2 perioderna sen blev de nog lite övermodiga och åkers kom igen men vi vann iaf med 4-5! :) SKÖNT! Behövde knäppa de jävla bönderna på näsan!
De påstod att Haninge är en betongdjungel vilket jag inte riktigt kan hålla med om då Haninge mest består av vatten och åkrar och skog! HAHA, de kanske borde kolla fakta innan de påstår saker!

Idag är det då Måndag, jag jobbar kväll idag i Loungen! Ska bli sådär skoj!
Idag käns som en bra dag, lite ont i magen, lite trött, men känner mig... pigg på nått sätt. SKÖNT!

HAHA! En rolig sak: I morse när min kära man gick till jobbet, så somnade jag om i sådär 5 min, sen började Napoleon leva loppan! Han sprang runt, han lät, han hoppade på saker, prasslade och var allmänt korkad! Jag fick tillslut nog, tog en blomspruta gick ut, och sprutade vatten på honom. Vad han blev ledsen... Tog sådär 5 min sen satte han igång igen! Jävla katt! Jag stängde dörren till sovrummet men de lät ändå så jag kunde inte sova! Efter ett tag börjar Smirre slita i dörren och vill komma in i sovrummet, så måste upp och öppna till honom! Gör detta och sen kommer han ändå inte in! Lack man blir! De visar vara på vilka knäppa katter vi har! Hahah! Men de är så söta så!

Love them! :)

Vinterbilder!


Hemma!

Gissa vart jag vart!? Haha jobbet så klart! ;)

Nu ligger jag i soffan som en strandad säl, och går igenom bilderna jag tog hos Mor igår. Var ute med hunden och fotade lite då, så ska redigera dem lite, sen lägger jag nog ut några på bloggen om de blev bra ;)
Hade det trevligt hos mamma, käkade, tvättade, gick på promenad och fotade! Mös med alla djuren! Syrran kom dit också, hon skulle lämna sin katt Texas, så honom gosade jag med också men fick lite sår på händerna.... Han älskar Kattmynta! Catnip, han blir heeelt galen, slickar på påsen, gosar, och försöker man ta bort påsen så tar han tag med klorna och då får man rivsår! Haha han är SÅ söt!!

Nu ska vi se om det funkar med radbytena i detta inlägg. Bad mitt Mångo att fixa det, men vet inte om hon lyckades eller inte. Det är ju faktiskt så att Mångot är den som står för designen och allt sån här på bloggen och jag skriver ;D hihi

Play Safe Readers!

Full fart!

Plockar ihop grejer och gör mig iorning samtidigt! Snart kommer morsan o hämtar mig! Ska dit och fota, skriva cv och umgås! :P och såklart tvätta lite jobbarkläder! :P
Måste ju passa på att tvätta när man åker till Mamsen!  ;) Haha
Hur ser eran dag ut? :)
Play Safe!

BTW!

By The Way!

Har fått nått fel på bloggen så att alla hopp eller radbyten jag gör fungerar inte. Det blir konsigt! Allt hamnar i en klunga typ, skitirriterande! Så ber om ursäkt för det!!!!

Vad händer!?

Tjabba Readers!

Idag mår jag mycket bättre än igår, nu på kvällen har det blivit stor förbättring och jag tror att jag kommer vara helt kurerad till i morgon :)

I morgon ska jag kanske hem till mor en sväng och fota Wilda och Daisy lite! Ska bli kul om det bliver så! Annars vettefan vad jag ska göra! Förslag?

Funderar lite på vad de e som händer här på bloggen och har kommit fram till att inget har väkt så mycket känslor och svar som mitt inlägg om läpp-piercing, inte ens Foppa eller suporter inläggen väckte några kommentarer eller diskussioner! Har ni somnat mina kära små readers eller vart har ni tagit vägen?

Igår hade jag iaf 74 träffar.. vilket är väldigt roligt för mig, blir lite ledsen bara när endast 2 av de 74 personerna kommenterat inlägg! ;) Uppmanar er ännu en gång att kommentera och diskutera med mig! :)
Tänkte att ni skulle få se hur vacker min Älskling är så bjuder på en bild på honom! Hihi!
Bilden är det såklart jag som tagit! :)

Snart åker vi till USA, eller snart i Maj, och där firas även min och min brors födelsedagar! Ska bli sååååå kul!  Kan knappt vänta till vi är där!  Har inte träffat min bror på länge och jag vill verkligen visa André allt kul man kan göra där, alla bergochdahlbanor, all mat, alla vackra stränder och hus!
Dax att börja träna kastarmen så man e bra på att kasta när vi spelar amerikansfotboll på stranden! Sist vi var där fick jag en komplimang av ett gammalt par som sa att jag var mycket bättre än min bror och det var SKITKUL! :D Hahaha!   På något sätt känns Florida mer hemma än Sverige gör, och jag hoppas att jag blir rik så jag kan spendera mitt liv där! Flytta dit hela familjen och leva där! Gud så skönt!
Det var nog allt för ikväll!


Play Safe Små Readers!

Suporter!

Jäkla snack nu om vem som är suporter eller inte, vem är riktig, vem är fejk, vilka är medgångssuportrar?

Jag själv anser att en riktig suporter går på alla matcher denne kan gå på, skriker, hejar och lever sig in i matchen och sitt lag! Man kämpar minst lika mycket som spelarna hela matchen igenom! Vårt jobb: Att få dem att känna att de har någon med sig! Som lever sig in i matchen med dom och som finns där! De ska känna sig stöttade!

En medgångssuporter hejar bara när deras lag vinner eller gör mål.
Och en fejksuporter kommer bara ibland när de passar dem eller när deras pojkvän spelar. Annars skiter de i att komma. De står gärna ensamma och kniper käft hela matchen och gnäller på de som hörs!

En Riktig suporter måste inte skrika hela tiden, utan det är engagemanget som visar på att de är riktiga, att de är där, är trevliga kanske  ryter till ibland och att de visar på kärlek till laget!

Detta är några av mina åsikter om Suportrar!

Foppa: Hockey eller Toffla?

Som de flesta vet så har Peter "Foppa" Forsberg hållit en presskonferens där han meddelar att han har spelat sin sista match. Han hade avgivit ett löfte till sin tjej att han inte skulle spela mer om han inte kan "försvara" sig på isen. Och  nu har hans fot pajat för gott.
Tänkte ge er lite info om Foppa innan jag ger mina ord på det hela.

Namn: Peter Mattias Forsberg, aka. Foppa
Född: 20 Juli 1973
Position : Center
Vinster : två OS-guld (1994 och 2006)
två VM-guld (1992 och 1998)
två Stanley Cup (1996 och 2001)
Han har även vunnit flera individuella utmärkelser som till exempel Guldpucken (1993 och 1994) som Elitseriens bästa spelare, Calder Trophy (1995) som bästa nykomling i NHL och Hart Trophy (2003) som NHL:s mest värdefulla spelare.
Vann dessutom NHL:s poängliga och dessutom plus/minus-ligan. Forsberg belönades sålunda med poängligetrofén Art Ross Trophy men också Hart Memorial Trophy som går till ligans mest värdefulle spelare

Skador: axeln har hoppat ur led vid ett flertal tillfällen, en fotskada höll honom borta från OS i Salt Lake City, han har drabbats av flertalet hjärnskakningar och under slutspelet våren 2001 sprack hans mjälte i en match mot Los Angeles Kings. Säsongen efter tog han en paus från hockeyn.
Båtbensskada i januari 05.
Modo missade sitt slutspel för andra säsongen i rad. Efter den avgörande förlustmatchen erkände Peter Forsberg att det kan ha varit hans sista ishockeymatch någonsin.
Hittade ingen statistik på exact hur många comebacks Foppa har gjort med det är ett ganska högt antal.
Nu till mina åsikter om Foppa!


Tycker jag att Foppa är en ikon? Ja!
Tycker jag att Foppa är en otrolig spelare och att han åstakommit mycket? Ja!
Tycker jag att Foppa är en förebild för unga svenska hockeyspelare`? både ja och nej.

Efter att ha svarat mina egna frågeställningar ska jag ge er lite förklaringar. jag anser att Foppa är en av de bästa Svenska spelarna som funnits genom tididerna. Men jag har på ett sätt tappat mycket respekt och medlidande för karln, efter att ha haft så mycket skador och så mycket problem med sin fot. Och klivit av och på isen så många gånger så blir jag galen. Ibland måste man erkänna sig besegrad av sig själv, han orkar inte mer helt enkel och då får man ta det för det  det är. Foppa har åstakommit det mesta unga spelare drömmer om, vunnit OS, VM och spelat i NHL! Han har Toppat poänglistor världen över och vart solklar 1a när det kommer till utvisningsminuter. Så vad mer är det han vill göra?

Jag förstår att han har kärlek till ishockeyn. men bli tränare, gör något annat, för spela kan du ju inte längre. Hitta andra sätt att fortsätta med det man älskar.

Jag gämförde nyss Foppa med ett trasigt tåg, Min vän Mångot sa att om jag skriver det eller säger det högt så kommer folk nog att hoppa på mig, sååå tänkte jag skulle skriva den här.
Foppa kan gämföras med ett trasigt tåg som sl tvingar ut i trafik, de snabfixar det, tror att det ska hålla, och så blir det växelfel igen. Och igen men tåget vill inte in i ngn vänthall eller bli stående. Så det åker, tar med sig massa passagerare som sedan blir besvikna och får kliva av tåget igen. Och tåget tas ur trafik, efter ett tag är tåget igång igen i hopp om att det funkar, men växelfelet finns kvar och snart ger det sig tillkänna och mer folk blir besvikna.
Det är så det käns med Foppa, Yes nu spelar han, och så nej de funka inte han e skadad.Oooh Comeback... eller nehe.. Ja comeback igen! Han spelar ett tag folk blir taggade och så e han skadad igen och folk blir besvikna!
Han borde gjort som Sundin och slutat när han låg på TOPP, då hade min respekt och medkänsla för Foppa vart något mycket mer än det är idag.

 Men jag blev ändå rörd när jag hörde hans svar på frågorna på presskonferansen  och tänker citera honom som avslut!
"Jag klev in på rinken, Gav jag allt jag har, och jag bryr mig egentligen inte om folk tycker att jag var bra nog eller om jag var bra den matchen, men jag klev av rinken och sa till mitt lag: Vi gav allt!"
Och det är egentligen vad Hockey handlar om: Att ge allt man har, LAGANDA och kärlek!


Njut av att vara ledig nu, ta på dig tofflorna och gå ut och gå!





Play Safe Readers!

Sick sick sick!

Sjuk sjuk sjuk! Tråkigt som faaaan!

Skit trist att inte jobba. Har pratat lite med ena kollegan och jag tror att jag kan ha misstolkat de några sa igår, men jag är inte säker. Vi får se! Jag är iaf sjuk nu, och har skeeeta trist!

Jag letade lite efter ett dataspel som e kul när man e sjuk, men hittade inte skivan, tror att min kära sambo Städat bort den!  Såå nu vettafan vad jag ska göra hela dagen för André kommer ju inte vara hemma... triiist! :P haha...
Förslag vore trevligt! :D

Ville passa på att tacka för alla  krya på mig kommentarer! Tack! Skönt att ha er där ute som bryr er om mig när jag ligger nedbäddad! :)

Sjuk!

Hemkommen från en lååång dag på jobbet...
Öppnade frullen, började därför 05.30, Men innan det vaknade jag med världens värk i käken, som sedan under morgonen går över i halsvärk och huvudvärk samt feber... Får i mig alvedon och hoppas på det bästa!
Skulle ju ändå över till repan (receptionen) och jobba där från kl 9, så där är det inte så mycket spring. När jag tillslut kommer över dit, så visar det sig att Städavdelningen sitter i skiten, så jag blir inkallad som städare. Jag och Chifen! Så vi jobbar på, och jobbar på, sedan ligger restuaurangen efter så jag får gå tillbaka dit och hjälpa dom.
Efter det tillbaka till städ. Tillslut orkade inte min kropp mer jobb med feber och ont, så jag bad om att få sluta, då var klockan ca 14.45, så jag fick gå. Fick då en stor röd ros av receptionschefen! Alla skulle få det för att det var alla hjärtans dag, men hon sa så fint att jag jobbat på så bra att jag verkligen förtjänar den. Och det gjorde mig varm i hjärtat! Tack! 

Nu ligger jag nedbäddad i soffan med feber och skit och hoppas på det bästa! Skulle jobbat i morgon men bad om att få slippa det. Fick en del invändningar från kollegorna vilket jag tycker är fel. Jag hjälpte till så gott jag kunde idag och då tycker dom att jag borde kunna jobba i morgon också, och torsdag. Vilket jag anser är lite taskigt. Jag vet väl själv vad min kropp klarar eller inte och hur jag mår. Och ber jag om att få vara ledig för att jag är sjuk så vill jag helst inte bli ifrågasatt på det viset.. men men! 

Hoppas Ni mår bättre kära Readers! 
All kärlek till er på alla hjärtans dag! Hoppas ni har ngn speciell att fira den med!

Alla hjärtans dag's Naglar

Nya naglar för alla hjärtans dag! Spicade upp dem till lite rockigare, eftersom de e Jag! De är busenkla att göra! 

Lägger ut ett smakprov på Mångot's nagel hon skrev om i sin kommentar också!

Vafan... Fusk eller ej?

Kollade just in en bild på ett par naglar jag såg, och sååå tyckte jag att ja, de e lite FÖR perfekta... Vad var det då? Jo Konad! Jag tycker själv att det blir fint som sjutton med Konad, jättefint! Men det kanske är för folk som inte är vana, eller som inte vill "stå" för sina naglar eller har tid att göra dem själva på de mer tidskrävande sättet...´?

För er som inte vet vad Konad är för något så är det ett "stämplingsverktyg", som tilllåter dig att "stämpla" på  det motivet du vill ha på naglarna! Läs mer här : http://www.konadnailart.com/

Jag själv tex, målar allt själv med tunna penslar, oanser att det vore "oetiskt" av mig att använda konad. Jag vill kunna visa upp mina naglar, och säga att jag gjort dem själv och kunna känna att : Ja det har jag fan, de kanske inte e perfekta, Men jag har dragit varje drag!  På samma sätt tycker jag gäller för klistermärkena man kan köpa.
Kan man verkligen säga "Jag har gjort dem själv" när man använt sig av Konad? Jag anser inte det, man kan säga "Tack, jag använde mig av Konad", för man kan inte påstå att man själv gjort dem när de inte är sant!
Vad tycker ni om detta? Delar ni mina små åsikter? :)

I morgon är det allahjärtans dag! Då har vi haft vår lille skit Napoleon i ett år hos oss! :) Han är då ett år och 12 veckor :)

Dagen spenderas med jobb :P Haha sen får vi se om jag e trött igen eller om jag fått sova i natt och är pigg!
De märker vi!  Nu glider jag ned i soffan o kollar på Solsidan!!! :)

Tröttast!

Just nu känner jag mig helt slut, både fysiskt och psykiskt! Jobbat så fruktansvärt mycket, men fick iaf höra idag att mödan var välvärt! Alla från Bachata-grejen är jättenöjda med personalen! De tycker att vi har gjort ett superjobb!
De sa även att vi var väldigt, Serviceminded, snabba, hjälpsamma och glada! Och det är inte ens hela utvärderingen för den får vi inte än! :) Så det ser än så länge väldigt positivt ut! Detta är kul! Jag och min kollega som jag jobbat med hela helgen har skämtat om att vi borde få guldstjärnor! Det tycker vi att vi är värda! 


Idag har jag alltså jobbat, Dööh! Sov ca 15 min under natten...förstår inte vad felet är... kan bara inte sova, ligger och vrider och vänder och kommer in på massa konstiga tankar... Så ja nu hoppas jag att jag får sova i natt för jag öppnar frullen i morgon! :)
Så på mitt schema idag står : VILA! Baraa massa vila... känner att jag behöver landa lite, och komma in i rytmen igen. Svårt när man var sjuk så länge att komma tillbaka i rytmen så snabbt, men de ska nog gå bra. Behöver bara kunna sova på nätterna så går det! 

Om ni har några tips på hur man kan göra när man inte kan sova, så tas de gärna emot. För snart blir jag heelt galen för att jag inte kan sova! Orkar knappt gå över tröskeln hemma! :P haha!
Hoppas ni har det bättre på sömndelen!

God morgon!

Jobbet igår gick fint, ganska lungt på sina stunder! :)
Drömde att jag åkte moppe, var i usa, och hade sönder allas solglasögon inatt, det var...Intressant! Haha!

Började denna dag med ett glas oboy, men innan det fotade jag våra små fina katter lite :) 
Napoleon är heelt gaalen i Oboy han verkligen älskar det! Blir som en knäppkatt!
Idag vankas det jobb igen från 15.00 till ca 01!
En annan sak jag funderar på är vart f*n alla mina Readers tagit vägen?! Blir liite ledsen i ögat av att se så få av er här, och nästan ingen har kommenterat inlägg på flera dagar! Ni får järna slänga in en kommentar om ni vill att jag skriver om ngt speciellt eller om jag ska ändra på något eller om ni inte tycker om bloggen/mig överhuvudtaget ;) haha, Ser fram emot flera inlägg och hoppas att ni gör det samma!
Nu lite bilder på mina monster! :)
Play safe!

Så blidde de!

Jaaa.... de blev ju nästan som jag tänk mig, ska kanske pilla lite mer med dem. Men det får bli när jag orkar, såhär ser de ut just nu, skit i det som e utanför... e för trött för att orka ta bort de nu :P Det bästa är att man sover med det, och "skrapar"  bort det dagen efter, då har oljorna i huden tagit hand om de, och de lossnar lätt! Mycket bättre än att hålla på med topz och nagellacksborttagning!!

hemkommen!

Helluu!!
Kom precis hem från jobbet, började 05.30 idag, men kunde inte sova en jäkla blund inatt! Blev fan helt tokig under natten när man ligger och vrider och vänder sig! Kom till och med på mig själv med att sjunga för mig själv i huvet, och vad sjöng jag inte? Jo min alarmsignal på telen! Väckarklockan alltså, som lyder : Ibland går jag runt och trallar, jag trallar för mig själv och för min lilla Griiis...Dvs Emlin i lönnerberga! Japp, där låg jag rädd för att kolla på klockan för då blir man ju mer stressad, och sjunger på min larmsignal i väntan på att den skulle ringa. Tillslut tittade jag på klockan och då varr den 02.40 typ...JAHA! Fan också.... Jag tog då min katt och mös med honom i hoppet på att det skulle få mig att somna men nej...Vände mig om och kliade André i håret och höll om honom i hoppet om att somna...men Nej...Förgäves testade jag massor med knep, men inget gav mig ett lyckat resultat.
Helt plötsligt tittade jag på klockan igen och vad var den då? 03.35....Åååh... trevligt! Snart upp då! Så jag börjar igen med att försöka sova och lugna mig själv.... Ni vet när man verkligen vill somna men de går inte så blir man bara mer och mer stressad! Ja jag var nog på toppen av den pelaren nu... Så tänker man : Sluta tänka, stäng av, sov! Men de går inte innan du vet ordet av ringer klockan och då får jag för mig att snooza lite..hur dum får jag bli? jag somna inte iaf så jag gick upp... 04.22.. tog de lugnt, drack oboy och gjorde mig i ordning... 05.05 gick jag till jobbet!  


På jobbet gick allt i vanlig ordning. Men mot slutet var man rätt trött! I morgon börjar jag iaf 16.00! Då ska jag ha på mig min nya skjorta jag fick av André idag! Han e så snäll! 

nu tänkte jag hålla mig lite sysselsatt, och eftersom jag inte vart så nöjd med de nya naglarna jag gjorde så tänkte jag göra nya! Har en superidé som jag hoppas få till! 

Hörs lite senare med bild på de nya naglarna!!
Play Safe Readers!!

Ändring!

Ändrade planer!!!

Gick inget bra på bio! Så bestämde oss för att vara hemma och äta lövbiff och chilla, ska spela left 4 dead och bara ta de lugnt med god mat osv! :D YAY! 

Hoppas ni får en bra kväll också! 

Nu ska jag äga på L4D!!!! Som jag iofs brukar göra! ;) 

Play safe!

Insåg en sak..

Insåg nyss att solen går ner snart, typ 16.30 såå...då har man ju inte ens kommit in till stan så de e nog lite onödigt att ha med sig kameran iaf... Damn it!

New Nails!

Nya naglarna, inte de bästa jag gjort men de funkar. Har inte tid att göra om dem nu iaf... Ska in till stan med Älsklingen snart.. funderar på om jag ska ta med mig kameran eller inte...vad tycker ni?
Vad fasen ska man ha på sig då, vi skulle kanske gå på bio och då vill man ju inte ha ngt som e jobbigt att sitta länge i heller liksom, kanske hittar nå kjol eller nått :P HAHA får kolla lite vad jag har i garderoben... Länge sen jag var i stan, på bio, eller ja gjorde nått för den delen. Utanför jobbet och hockeyn iaf. Spenderar mesta tiden hemma faktiskt!

Fint väder!

Idag är det fint väder, mår fan ganska bra idag, förutom min rygg som jag tror försöker döda mig eller nått, men de läser sig alltid! :P 

På agendan idag stod det träning engenkligen, men jag har föör ont i ryggen för att träna och vill inte slita ut mig innan min arbetsvecka börjar, jobbar torsdag-onsdag, ledig torsdag och jobbar sen fredag och lördag! Långpass på helgerna och lite konstiga tider så det blir en tung vecka, men det behövs! Så tänkte att det är dumt att slita ut kroppen innan en sån vecka :D
Så istället för det tänkte jag om jag bara skulle gå ut och gå, ladda upp kameran och fota massor! :) Det kan ju vara mysigt! Eller vad tror ni?
Jag återkommer sen med hur de blev och om vi fotar så lägger jag in lite bilder så ni får se :)

Vad ska ni göra en dag som denna? Förutom att jobba ni som gör det ;)

Play Safe Readers!!! ;)

JAHA!

Såg just att Haninge förlorat sin match mot Uppsala borta idag! Det sög ju! Men nu är det bara bita i det sura äpplet och göra en bättre match på fredag! Då smäller de ordentligt mot Värmdö! Då gäller det att visa vilka som är bäst och vinna! Och Haninge är ju de bästa! Så in och gör ert jobb på Fredag grabbar! 

Vi tror på er!!

Bästavän!

Tack mitt Mångo för att du är min Bästavän! Du finns alltid där när jag behöver dig! Jag har fixat en liten grej till dig jag tänkte överraska dig med! Uppdaterade ett foto på dig, fixade till det lite! Hope you like it! ILY! <3
Inte så mkt skillnad kanske, men lite! Har gjort en till men den får du sen :D

Ledig idag!

Hej bloggen!

Förlåt för att det är såååå dåligt med uppdateringar, jobbar som sagt väldigt mycket och är så himlarns trött hela tiden!

Nu har jag precis ätit frukost/lunch, korvstroganoff!! GOTT!

I morse blev jag väckt kl 06.00 av att telefonen ringde, det var jobbet! Alltså, jag älskar mitt jobb, jag gör verkligen det. Men jag vill ibland kunna ha en dag ledigt också! Skulle vart ledig igår, men då blev jag inkallad för att jobba kväll, så då jobbade jag till 23.00. Sen ringer de kl 06.00 idag!!! Så jag svarade inte, förlåt! Då hetsringer dem! ringer, ringer, ringer, ringer, så jag stängde av ljudet på telefonen! Jag känner mig lagom taskig men jag vill verkligen få ha denna dag för mig själv, jag har inte vart ledig på ett tag, och jag ska jobba väldigt mycket nu efter i morgon,i morgon e jag också ledig! Så jag behöver verkligen vilan innan jag kör på igen i full fart! Förlåt jobbet!

I vanliga fall brukar jag svara när de ringer så tidigt, oftast är det för att någonn försovit sig eller för att någon är sjuk eller så sitter de bara i skiten och vill ha in en person till! Men idag var jag heelt slut! Så jag hade nog inte gjort mycket till nytta om jag kom dit iaf! :P


Till något helt annat!

Ni som inte prövat att käka mat till frukost! Gör det, det finns inget godare! Iaf när man går upp ganska sent, då är de helt underbart att äta något som man hittar i kylen! Kanske rester från gårdagen? Så nu uppmanar jag er alla Readers att pröva detta!!


Idag är det en vilodag alltså, bara ta det lungt, och inte göra något alls egentligen! Om ni har några förslag på vad man ska göra på sin egna vilodag så tar jag varmt emot dem! :)


Aaajuste jag glömde berätta något roligt, elle ja, jag tycker det var kul iaf!

Som de flesta av er så vet ni att jag är rätt klantig, brukar skalla skåpsluckor, halka, ramla i trappor osv. Det nya jag gör nu (omedvetet) är att gå in i sängkarmen! Vi har möblerat om lite, och  i mörkret så hittar mina ben de där vassa kanterna hela tiden! Häromdagen gick jag in i den med vääärldens fart och fick kanten in i knäskålen från sidan, så jag segar ner på golvet med ett skrik och André kommer inspringande och sätter sig brevid. "hur gick det?" frågar han.. jag skrattar, och lite småtårar rinner från ögonen och jag säger "Aj, mina ben är bra på att hitta sängen i mörkret, de är som en radar" HAHA! Måste bara säga att det var grymt kul! Som tur är får jag nästan ALDRIG blåmärken så dagen efter var allt de som var rött på kvällen borta! syns inget, de e lite ömt men de syntes inte ett jota!

HAHA!

Play safe Readers!

Nya naglar

Älsklingen är iväg med polare, och jag kunde inte sova, dåå fixar man naglarna! SUPER! Här har ni resultatet. Använde bara svart,vitt och rött nagellack,samt några rhinestones! Superenkelt, men ändå snyggt! Som bas och överlack använder jag depend's grejer, fick massor av de i julklapp av familjen! De funkar bra, Ett litet tips är att ta på överlack varannan dag, då håller de längre! Om du inte jobbar mycket med händerna och har dem i vatten mycket! För då håller fan inget länge! HAHA

Tycker jag iaf ;D

 

Matchen igår...

Måste bara skriva lite om matchen igår!

Vilken rykande het match, hade ju allt, några mål, bra slagsmål och en domare som enligt mig var lite blåst! HAHA!

Det finns ju spelare som verkligen inte borde spela hockey, som bara spelar för att de ska få slåss, och de väljer ut sina offer, Igår var det vår spelare med nr 3 som var utvalt. Jag har valt att inte skriva hans namn då jag inte frågat honom om jag får använda det, så vi pratar alltså i nummer nu!

Nr 3 fick alltså MASSOR av hugg från denna "Elakingen", och tillslut blev det alltså för mycket! Och Nr 3 satte det jäkla kioskmongot på plats! MKT BRA! Och mycket snyggt!

I övrigt tycker jag att vi spelade bra och nr 3 får mitt pris för att han inte låter sig trampas på! Idag klev han verkligen fram och visade varför han ska vara på isen och kämpade verkligen hela matchen! Innan har han vart lite anonym och jag tycker därför att han förtjänar att lyftas fram!

Andra som kämpade matchen igenom var NR : 21, 16 , 9, samt 23 som visade på glöd och kämparanda matchen igenom! Inte för att glömma vår Strålande målvakt Batman! Som verkligen gjorde en superinsatts igår!

Ni som inte såg matchen, ja...er tycker jag synd om! Hehe....

Idag står alltså Jobb på listan över saker to do ! Och börjar alltså kl 16. I morgon jobbar jag också och börjar 08.00, så de ska bli kul! Magen känns iaf bättre och annars är de bara träningsverk som ekar i kroppen!


Chillpill i Soffan!

Hej bloggen!

Är nu hemkommen från jobbet, Fick gå lite tidigare då vi inte hade ngt att göra och för att jag öppnade idag. Kan också lägga till att det var för att jag har VÄRSTA magvärken! har nu fått i mig en Imodium plus, och väntar på att den ska börja kicka in så jag slipper ha ont.
Hade så ont på dagen att jag fick sätta mig ned i köket på jobbet och nästan grät. Då är de fan illa! 

Nu är jag alltså hemma, ligger i soffan och väntar på mitt Mångo som snart kommer! Eller, Malin Satan Morran Emo som hon heter också! Sen bär det av till hockeyn! HH - Trångsund! DERBYFAN! Skitkul! Hoppas på en bra match utan några fuligheter och hugg! Som i förra matchen! 

Blir roligt! I morgon ska jag jobba igen, mellan 16-21 typ :) Sen är jag ledig på söndag! :D
Play safe Readers! :D

Craaazy dreams!

Jag är ganska känd för att ha knasiga drömmar, och inatt hade jag en som verkligen var skum..Tänkte försöka skriva den här hoppas ni fattar:D Först lite om kvällen : När jag gick och lade mig hade jag en vääldig energi i kroppen, låg och dunderade på om jag skulle dra mig ner till gymmet idag eller göra något annat som tog min kraft och är kul, tex gå ut och fota i solskenet. Men när jag vaknade i morse var all energi borta, jag har ont i hela kroppen och det "drar" i ryggen och nacken...

Nu till drömmen:

Först var jag på ishockeyträning med min Älsklings hockeylag, Jag kom snabbt in i det och måste säga att jag hanterade skridskorna väldigt bra förutom när det kom till att stanna, för de kan jag inte i verkligheten heller ;)
Vi körde massa roliga övningar, en övning när man kör två och två, och ska åka frammåt och passa puckar till varann som ligger spridda över isen. Kan dock inte påstå att mina skills med puckarna var spec bra i början men de blev bättre sen, fick berömm av Coach "Mini" iaf!

Efter det började de skumma sakerna : Vi skulle åka och göra som "utfall" i farten. Och när jag gjort mina så kom ja fram till slutet av den plogade banan, och då skulle jag alltså klättra upp för ett berg, med skridskor på...Så jag klättrade, och när jag kommer upp. Ja då ska jag åka linbana ner igen... Jag är livrädd för sådant, Den kränger, man sitter inte fast och går fasansfullt sakta! Så där sitter jag med ngn brud och ngn snubbe, och är rädd. Jag håller fast mig så gott jag kan medans jag försöker fokusera på allt annat än marken nedanför och hur jag håller på att ramla av. Men på något sätt tog jag mig ned, och upptäcker då att det fanns en vattenrutchkana som jag kunde åkt. Men insåg snart att den inte riktigt var byggd för att åka i då det var typ i sten i olika färger. Och nästan som hopp i den, där man kunde bryta svanken bara genom att tänka tanken att åka!
Så jag var ganska glad att jag tog linbanan.

Väl nere står jag och pratar med grabbarna i laget om min träning med dem osv, och helt plötsligt kommer det en stor GET (!) och stångar mig! Jag springer runt och försöker ta geten i hornen för att fösa den åt sidan och visa att det är jag som bestämmer. Samtidigt som de flesta andra springer därifrån. Några försöker hjälpa mig men det går inte då geten är helt  fast besluten i att den ska stånga bara mig! Efter att jag försökt att fösa bort den ett tag får jag en hård smäll i ryggen. Jag vänder mig om och inser att det är en till get! MammaGet! Hon är nog förbannad för att jag inte låter hennes unge vara dum mot mig! Och jag försöker alltså göra samma som jag gjorde med ungen mot mamman nu, ta henne i hornen och fösa henne bort från mig, men det funkar inte riktigt.

Och där vaknar jag!

Vilken dröm! Fiifan! Undra på att man har ont i kroppen nu!   

Har börjat kolla upp lite av grejerna i min drömtydarbok,  "Magiska boken"

Hittade att om man drömmer om en get betyder det "Du kommer vara i trevligt sällskap" så det låter ju inte alltför farligt!

Medans Berg är "kommande tråkigheter" och det låter ju inte så kul.

Att åka skridskor betyder "framgång" så slutsatsen av det hela är : Trevligt sällskap, framgång med kommande tråkigheter? Hmm...kanske måste kolla lite till...

Dagens fråga!

Funderat länge på att piersa läppen, undeläppen alltså, och undrar nu vad NI tror blir bäst på mig, Dvs: Piercingen på sidan eller i mitten av läppen?



Hittade ingen bra bild med piercing på mitten, men hoppas ni fattar vad jag menar :)

Hemma

Hej Readers!

Kom nyss hem från en trip till stan. Fick skjuts av Farsan, åkte hans fina nya bil!
Jag var alltså i stan och träffade min ortoped, Ang min höft. Vi gick igenom bilderna från röntgen, Både magnetröntgen och vanlig! Fick en chock...Vad häftigt det var att se, inte för att jag kunde urskillja så mycket på bilderna men min läkare är så bra, han förklarade, visade och pekade. Det är så att jag har lite skolios ( sned ryggrad) men det påvekar inte, sen är jag vääldigt svankryggad, vilket man såg mycket bra på bilderna också. såg nästan läskigt ut! Jag har så att det fattas lite vätska eller nått i höfterna men inget som påverkar mig nu. Så det blev man ju inte mycket listigare av... Min läkare tror därför att problemet kan ligga i en djupliggande muskel, därför ska jag tillbaka till Naprapaten Pelle, och efter 3 veckor ska jag träffa Läkaren igen! Då kanske jag skulle få kortison IGEN!  Han skulle även skriva till sin vän som är specialist på djupliggande muskler i höftområdet. Såååå vi får helt enkelt se hur det går!

Jag börjar ärligt trött på allt detta! Jag vill bara slippa ha ont, och kunna göra det jag vill!

Tog lite bilder idag, kan bjuda på en!




RSS 2.0