meen

Nu tycker jag att ni är lite dåliga på att kommentera mina inlägg.... kom igen nu!! :)

Lite Old stuff

Hittade lite gamla texter jag skrev för några år sedan! Tänkte att ni skulle få lite smakprov på vad jag skrev...

1:

I am Walking down town
Passing people
And I wonder how they see me
Am I this ordinary guy at the supermarket,
or that man with the dog, Just walkning with the stream-

But what if I was someone else
different from the others

What if I was a superhero
Flying around town at night
Helping the people in trouble and need
Taking away all the bad in this place
Making the  world safe
But in the daytime, I am just a ordinary guy

Även idag kan jag känna att den stämmer. Det finns så mycket man vill göra och det går inte, men i drömmarna kan man göra vad man vill! Men man måste någonstans inse att man inte kan rädda hela världen...


2:
I'm sittin on a train to nowhere, Without a destination
As empty as my heart is, as dead is the train,
rolling, softly, slowly to infinity.
I don't know where I came from nor where I'm going-
The dead train  just keeps on rolling


Ibland tappar man bort sig i sig själv och vet inte riktigt vart man har sig själv eller andra. Man vet inte var man är eller vart man är på väg och just detta handlar denna text om.


Kom ihåg att detta bara är små utdrag ur texterna och att de är skrivna för längesedan. De kan verka lite mörka men livet är inte alltid ljust och glamoröst!


Städning da!

Nu städar jag alltså som utlovat! Fiii fan vad de e jobbigt att städa.... Spec när man har två katter. Napoleon springer och gömmer sig när dammsugaren kommer fram och Smirre lunkar liksom bara runt och förstör saker. Hade gjort en jättefin hög med kläder, som smirre sedan hade ner på golvet för att ligga på. Och då menar jag inte i en liten hög på en plats utan han har dragit runt dem.... Tur att jag redan dammsugit där då. MEN ÄNdÅ! kom igen han kan väl hjälpa till lite! Typ damma av någonstans eller diska? ;) Inte för att katter kan det men erkänn att det hade vart skönt! Haha fick en knäpp tanke: Om katter kunde hjälpa till med hushållsarbete ist för att det blir mer arbete när man har dom, tror ni inte att fler skulle ha katt då? Och att de skulle kosta multum! Superstädar-katten! Katten som både är en vanlig katt som man gosar och busar med, men som både städar efter sig själv OCH Efter DIG! Nice huh?


Jaja, det var en av mina "wierd thoughts" som bara kan dyka upp lite då och då! Nu ska jag dammsuga en gång till snart och sedan skura golven 2 gånger! och ja juste! Om 30 min ska jag till tvättstugan också...FIIIIFAN!

Förlåt om jag svär mycket ! Ciao!


hemma igen

Nu är vi hemma igen! Vilken dag!

Först sprang vi till bussen och hann precis med den, Sen när vi kommer till farsta strand typ så är det ngn idiot som kört in i en stolpe! Så stolpen ligger över hela vägen och bussen kommer inte förbi så vi får kliva av och gå till en annan busshålplats, men de skulle ta typ 20min innan bussen kom så vi bestämde oss för att gå!
När vi väl är i centrum så går vi runt och kollar. Letar efter en skjorta till André men hittar ingen vi blev riktigt nöjda med. Träffade mamma och farsan också! De hjälpte till med letandet men vi bestämde oss för att lägga ner och åkte istället till söder. Pizzeria Verona! Vääärldens godaste pizzor!

Vi var ändå nöjda med utgången av dagen, trots incidenten med bussen. Fick åka i farsans nya fina bil! En Vit Dodge Ram 1500!!!! Så jääävla grym! Älskar de bilarna! Den har superfinesser också, kan öppna bakrutan, värme i baksätet samt mert benutrymme än den förra bilen han hade!

André spelade lite på spelmachinen på Verona och vann 400 kr också, fast han spelade för 20 kr, så han vann ju 380! Men ändå! Inte ofta man åker och shoppar och äter och kommer hem med + 380 kr!

Bra dag med andra ord! I morgon blir det den utlovade städningen samt tvättning!

Play safe little Readers!


Söndag!

Vaknade i morse med en tanke i huvet : STÄDDAG!
Älsklingen vaknade med en annan tanke : Farsta C idag!

Det tog inte lång tid innna jag insåg att han hade den bästa tanken denna morgonen!

Men våra planer ändrades då Andrés jobb ville att han skulle jobba idag, så han for iväg och jobbade och vi ändrade oss till att det skulle bli en städdag idag då...Men jag tänker ju inte städa när han inte är hemma. ;)

Så jag vilade lite i soffan och tog det lugnt när jag fick ett sms av Älsklingen att han skulle komma hem snart för dom var nästan klara! Så nu har jag gjort iordning mig och väntar på att älsklingen ska bli klar så vi kan åka till Farsta! YAAAY!

Så nu ska vi snart bege oss till Farsta!

Skriver sen om vi hittat något!

Plaaaay Safe!

Lördagsmys

Hej Readers!

Nu är det lördagsmys med allt som hör därtill, god mat, godis och en drink! :)

Idag har jag kollat lite på vårt utbud här hemma och hittade så jag kunde blanda lite gott! Gjorde en halvsöt drink till mig och André, lägger upp en bild på den!

Har jobbat mkt, och det är så skönt att vara ledig! Och kunna sova och slappa!
Skulle dock behöva städa och tvätta men det får fasiken vänta!! ;D Hihi!



Nu tittas det på Hipp hipp, På svt 1! Så jäkla bra det är!

Play safe readers!

Hej bloggen!

Jo det är såhär va! Jag har jobbat en hel del och skrikit på hockeyn så jag e hes som F*n! Men det är värt det!

Nu sitter jag alltså och kollar på massor av konstiga namn som blivit godkända i Sverige! detta är namn folk faktiskt heter! Och det får mig att undra hur elaka människor är, speciellt mot sina egna barn! Varför vill man döpa sina barn till så fula saker som vissa har gort? Ni får se nu vad jag menar :


1 kvinna har förnamnet Kissa
6 män har förnamnet Gulle
1 kvinna har förnamnet Mangla
2 kvinnor har förnamnet Docka
19 män har förnamnet Lillis
7 män har förnamnet Bugge
40 kvinnor har förnamnet Tutta
23 kvinnor ha förnamnet Pascal
1 kvinna har förnamnet Lol

Det finns även :

 

Åskar ...men inte Åskvigg
Mango, men inte Lakrits
Te men inte T
Månstråle men inte Måne
Texas men inte Ohio
Ica men inte Ikea
Nacka men inte Bajen
Blomman men inte Blomsterblomma
Tiger men inte Myran
Sion men inte Belsebub
Sjö men inte Å

 

Åskar ...men inte Åskvigg
Mango, men inte Lakrits
Te men inte T
Månstråle men inte Måne
Texas men inte Ohio
Ica men inte Ikea
Nacka men inte Bajen
Blomman men inte Blomsterblomma
Tiger men inte Myran
Sion men inte Belsebub
Sjö men inte Å


Kina
Beck
Jazz-Ture
Junior
Liljan
Main
Mix
Modesty
Oktober
Puma
Solstråle
Summercloud
Tequila
Venus
Twilight
Blixten
Snövit
Filur
Höst
Fiddeli


Men man får inte heta:

Decibel
Zrng
Rackartuss
Kaninen
Frame
HD
Hosianna
Mayday
X
Totou
Cson
Alford
Asterix
Lovejoy
Anncoccozz
Brunstgnägg
Likagod
Dotcom



Och dessa är bara några av alla konstigheter som folk får för sig att döpa sina stackars barn till!  Tänk när dess ungar växer upp och kanske mot förmodan får jobb i en reception. Som tex mitt jobb: Välkommen Till Blablalba, Receptionen Kissa! Eller kanske Anus, som de finns 2 som heter! Herre!

På tal om det tycker Mångot att jag ska döpa om mig till Felicia Pixie Sumercloud R. HMM.... lite för gulligt för min stil men alla namnen är ju godkända! Medans jag tyckte att hon skulle heta Malin Satan Morran J. Dessa även de Godkända, Dock får inte killar döpas till Malin, detta hade fått nedslag! Vem e så (ursäkta) DUM att man vill döpa sin SON till MALIN? HAHAHAHAHHAHAHAH!

Hoppas ni skrattade lite nu, de har iaf jag gjort!

Play safe!


Sorry!



Napoleon och Smirre! Våra busiga katter! ;)








Förlåt för att jag inte bloggat!
Jag har jobbat Arslet av mig nästan! jobbade från 10.10 - 22.40 igår, och började
05.30 idag! Lyckades inte somna inatt dock så jag sov ca 30min kanske. Har vart heelt död på jobbet!
Nu är jag med finaste Malini och snart ska vi iväg till Värmdö på match! Ishockey alltså! ;) 

Det roligaste med dagen sofar var, förutom att träffa Malini, Att nästan alla gästerna frågade samma fråga : Jobbar du dygnet runt eller? HAHA! Vissa av dom jobbade jag i repan när de checkade in också! HAHA!
I morgon är jag iaf LEDIG ska fira 2års dag med min Älskade André! Och på söndag är det jobb sen hockey som gäller! Vi har egentligen årsdag på söndag men eftersom den dagen kommer spenderas på jobbet och sen i ishockeyhallen, så ska vi fira den i morgon ist! :)

hihi!  Play Safe Readers!

Fixade naglarna igår!




Hoppas ni ser vad jag gjort och får lite inspiration!


Onsdag idag då?

Okej Readers! Nu är det onsdag igen! Vad jag vet är det onsdag varje vecka men jag lyckas liksom glömma den dagen lite.. Samma med tisdagar. Vet inte varför det bara är så.

Idag ska jag då träffa Rebecca i centrum! Och sen ska jag färga slingor i luggen, men dessa får jag nog göra själv då Malini inte kan komma och hjälpa mig!!! ( Ledsen )

Jag hoppas dock att jag lyckas denna gång utan några större katastrofer! ;) hihi!

I övrigt så går Napoleon runt i lägenheten med en leksak, och inte vilken leksak som helst! Han går runt med den leksaken som är jobbigast! Ett litet gosedjur i ett snöre som i sin tur sitter fast i en pinne typ! Och såklart har djuret en pingla! Så när han går så plingar det och så hör man pinnen som släpar efter i golvet när han går. Så nu traskar han genom HELA lägenheten, han kom in i sovrummet gick runt sängen, hoppade upp på den från andra sidan, gick över den och sen ner igen och ut genom dörren. Nu tror jag att han är i vardagsrummet och går runt. haha snacka om att han ät knäpp! Smirre tittade på honom som att han var dum i huvet och sedan gick han efter! Jaja, cirkus här hemma! Men lite gladare blir man iaf! :)

Hör av mig sen med hur håret blev !

Plaaaay Safe!


Amen visst!

Hej igen Bloggen!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, var visserligen ledig i helgen men då var jag för trött för att orka göra något!
Nu skriver jag alltså och uppdaterar! Jag är såå slut nu, är verkligen inte van vid att göra såhär mycket på dagarna och använda min hjärna så som jag gör nu!
Jag går nästan runt som i en dimma på jobbet och vet inte riktigt vad jag gör, men det verkar bli rätt iaf!
Hehe jobbigt det hade vart annars ;)

I övrigt så är jag ledig i morgon och ska försöka passa på att färga luggen då! Javisst ja det har jag inte berättat!
Jag försökte färga håret här om dagen, i lördags rättare sagt! Då köpte jag både svart hårfärg samt röd och lila! Sen färgade jag håret svart och jag säger bara WOW Så bra det blev! Sen skulle slingorna i luggen in! Då bestämde jag mig för lila, så jag gjorde slingorna med lite hälp av André och var såå glad, men när jag sköljt ur färgen och torkat hårfanskapet så insåg jag att FÄRGJÄVELN inte satt sig utan luggen är fortfarande svart! Men  vadfan nu då? Tänkte jag! Så jag prövade igen, och igen och tillslut mosade jag i lila färg i HELA luggen! Men detta gav inget resultat, det glänste inte ens lila i ljuset! Nu är jag arg, Riktigt ARG! Så jag väntar till dagen efter och gör om samma grej med den röda färgen i förhoppning om att den skulle funka bättre då den var av ett annat märke! MEN IKKE! Det ville fasiken inte funka! Så nu var jag såå jävla förbannad! Det var min helg det, 285011 misslyckade färgningsförsök och massa ilska som jag elakt nog tog ut på min älskade sambo. Fast jag bad ju förståss om ursäkt!


I morgon ska jag iaf avfärga och sedan lägga i färgade slingor så får vi se om det funkar bättre! Rebecca är SÅ snäll och ger mig sin avfärgning som hon inte behöver! Underbart!! Så kommer ev mitt Mångo och hjälper mig att fixa hårfanskapet och hon kommer nog ha med sig lilla Herr Cypern, åååh så gos! Saknar mitt mångo och herr cypern så de sjunger om det! Fast jag träffade henne idag! Missar även matchen idag men vad jag förstod på mångots smsuppdateringar går de ingebra! Nej uscha!

Sist men inte minnst säger vi hejdå till Mr Canada som flyttade idag! Han lämnades på Arlanda idag och är hemma i Canadaland på tors! Lycka till min lille gosepuffs! Saknar dig redan!!!

Play safe Readers!!

Youtube!

Jag bara ÄLSKAR YOUTUBE! Har man inget att göra och har allmänt trist kan man alltid hitta något kul där!
Youtube äger fett! De har värkligen något till alla! Vare sig du vill lära dig att sticka eller kolla på missade programsnuttar eller reklamer. Kanske lyssna på musik och se musikvideos, JA Allt har de! Men bäst av allt är ändå alla filmer med folk som slår sig! Skadeglädje är den bästa glädjen brukar jag säga! Så nu länkar jag några videos som jag aldrig kan få nog av!

http://www.youtube.com/watch?v=QP_SCNJqA6Y&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=1796OXXdVzs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=frZyFEC6ZSA

kommer upp fler senare! Enjoy!

Barret!

Funderade lite på mitt Barr ( hår ) Och tänkte att ist för att klippa mig nu så kan jag ju faktist färga det för att få nytt liv i skiten!  Här är lite förslag på färg osv, så tänk bort frisyrerna och se vad ni tror skulle passa mig! :)

Ljusare medslingor?rött´

Nu har ni lite förslag :) se om ni hittar någon ni tror passar lilla mig :)

Play safe!

Hehe!

Nu blev det så att jag jobbar till 23 iaf, för Rebecca ville inte vara själv om alla kommer och sådär! Och Chifen sa att detta var en bra idé så jag lär mig överlämning och allt annat jag pratade om tidigare! Tääänk vad saker kan lösa sig bra! :) Pluss att jag får en extra timmes jobb :)

Jobba sig lite....

Är på jobbet, för tillfället är det väldigt lugnt! Och jag har lite tid över att skriva ett litet inlägg.

Missar som sagt Haningematchen idag! :( Vilket käns jäävligt trist men Mångot är så snäll och uppdaterar mig via sms! Tack Mångo! :)

På jobbet är det både kul men tråkigt, i början var det kul för då hade man en del att göra, och sen gick alla och då blev det jag och rebecca kvar, fick lägga in lite bokningar och nu har jag gjort det så de arbetsuppgifterna som skulle göras för kvällen är i stora drag över. Sen är det trist att jag ska gå hem innan henne för då får jag inte vara med på överlämning och kassa grejer så jag får intelära mig något nytt idag liksom. Det är fan trist! Jag förstår inte riktigt hur de tänker när de gör så att jag ska gå hem en timme innan.Nu är jag ju ändå här och har liksom inget annat för mig efter jobbet så kan ju lika gärna jobba till 23 enligt mig. men ja ja,så är det. De håller väl hårt i timmarna för att spara pengar eller något. Men det verkar dumt att jag bara ska få vara med på en överlämning på kvällen och de förväntar mig att jag ska kunna allt då? Hmmm....

Rebecca och jag har iaf kul tillsammans! Jag facerapade henne och det var kul, sen märkte jag att hon facerapat mig då vi hade "bytt" datorer. :P Knäppt! Sen spelar jag ju oskyldig och kommenterar på hennes fina stats osv ;) Hihi!

Nu sitter jag alltså här och typ gör inte ett smack och väntar på att få gå hem precis innan "jobbet börjar" när gästerna kommer tillbaka! Och då ska Rebecca vara själv i en timme med ca 30-40-50 Gäster som är krävande! Tycker att de hade kunnat tänka till lite där alltså!!!

Play safe Readers!

Lite nya bilder

jag och Smirreboy! jag och sötsmirre

Fredag!

Håller just nu på att göra mig iordning, ska först till centrum och träffa mitt Mångo och sedan bär det av till jobbet för ett kvällspass! :) Ska bli kul! jobbar med Rebecca och hon e så snäll och go! Tyvärr ska hon sluta snart så det är kul att få jobba med henne lite innan hon lämnar oss för att börja jobba i Solna.. hur man nu kan välja att åka så långt till jobbet. Men förstår henne!  Jag tror att jag är lite bortskämmd som bara har ca 7min gångväg till jobbet och på sommaren så åker jag inlines dit och då tar de typ max 4 min  inte ens det tror jag.


Jag funderar lite på mitt hår... jag är ju kortklippt, dock börjar de bli långt nu ser lite konstigt ut enligt mig. Men jag funderar på om jag ska klippa mig eller låta det växa ut och bli sådär långt som jag hade när jag var yngre. Dvs, ungefär så håret slutar under brösten ( vet inget annat sätt att skriva det på så att ni förstår längden jag menar ) Eller så klipper jag mig och gör lite slingor eller nått, för just nu känns det bara som en börda att fixa håret nästan! Och det är inte kul! Har ni några förslag på vad som skulle passa mig? Färg,längd, eller nått annat kul? Skriv en kommentar :D Tas tacksamt emot!

Hejpå er!


Mjorååsatteee

Helluu!

Idag har jag jobbat, stått i Repan, mycket nytt att lära sig och det är superkul! 4 toasters!
Men det är lite så när man "byter" avdelning på jobbet att man känner sig lite som en nyanställd och som att man inte hittar riktigt och man är lite ivägen och måste liksom börja om. Kollegorna måste visa en vad man ska göra och hur man ska göra saker, vilket är något jag inte är riktigt har van vid. I restaurangen har jag full koll på vad jag gör och vad som ska/behövs göras. Skulle nästan kunna jobba i sömnen om det inte handlade om att man skulle ta hand om gäster... Inte så trevligt med en servitris som går runt och snarkar och mumlar för sig själv kanske ;)   Men jag är bombsäker på att det kommer bli jättebra när jag lärt mig allt sen! Jag trivs bra både i repan och restaurangen och tycker att det är kul att de ger mig en chans att få göra båda!

Men jag hörde en Kvinna säga en sak idag som jag blev lite fundersam över: Servicemindade människor ska alltid utgå från och tänka att kunden ALLTID har RÄTT.      
Personligen håller jag inte med, jag tycker att det helt beoror på hur situationen ser ut! Har jag rätt så har jag, vet jag vad jag pratar om så gör jag. Min lärare sa till mig på gymnasiet ( Gick Hotell Hotell ) : En sak ska ni lära er redan nu : Gästen har INTE alltid rätt, det är ett felaktigt talesätt som allt för många försöker utnyttja!
Och ärligt talat så har jag samma filosofi, tycker jag att en gäst har fått i sig för mkt och denna nekar till detta så är det faktiskt i slutändan JAG som jobbar som bestämmer om de är nog eller inte för gästen även om denna kanske inte håller med mig. Så enligt mig beror det på situation! 
Men enligt denna kvinna som jag antar letade personal till ngt vad det lät som (ja jag tjuvlyssnade lite) Så skulle jag då inte passa till jobbet, och jag är Enligt henne INTE serviceminded. Fast jag själv ser mig som en väldigt serviceminded person som gör nästan Allt för att MINA gäster ska ha en sån bra och trevlig upplevelse på restaurangen där jag jobbar. Hmm.. ja alla är vi olika och det märks!

I morgon är det jobb igen på kvällen börjar 17:00! Ska bli skoj! Men tyvärr missar jag hockey'n Det är DERBY! HH Vs Trångsunds if! Men vad gör man inte för att få ihop timmar och pengar! Min högsta önskan just nu är ju att få fast jobb, men det känns ibland som att hur mkt man än kämpar och vill så händer det inte. Jag har ju ärligt talat letat runt efter andra jobb, men det är svårt utan körkort, vidareutbildning och allt jag kan är egentligen serviceyrket. Jag är egentligen bara bra på människor och djur iofs men de kan man inte tjäna pengar på ;) Jag är visst allmänbildad och så men det kommer man inte långt på. HUR ska man som ungdom i detta land kunna ta sig ut i arbetslivet och kunna tjäna de stora pengarna och starta eget, utan att egentligen ha chansen att göra det då man inte får fast jobb eller något jobb alls så man kan ta lån?

Det blev mycket jobbprat i detta inlägg men det får ni stå ut med :D

Play safe Readers!

Tattoo! :D

Här är min nya undersköna tatuering! Lite av mitt AlterEgo! ;)

JOBB!

Hej Bloggen!

Förlåt alla er som läser men jag har haft fullt upp på senste med jobb och annat påhitt!
Idag har jag tex jobbat och magnetröntgat höften och lännryggen och hoppas på att det ska ge min läkare mer "kött på benen" ang vad som är fel med mig!(med höften alltså, övriga fel vet vi redan vad de är men de behöver vi ju inte nämna nu, dessa har ni nog redan kommit på ;) )

Jag satt nyss och funderade på lite saker och tänkte att jag skulle dela med mig av lite visdomsord jag själv funnit hjälpsamma och andra bra saker.

När ni inte känner att ni orkar längre och att folk runt omkring er sviker, börja se bland era vänner och kompisar vilka som ni faktiskt tycker är värda något för er. Vilka skulle ni gladeligen ta en kula för och vilka skulle göra detsamma för er? Vilka lyssnar på er när ni mår dåligt utan att sedan berätta det vidare till massor av folk? DE som ni inte tycker passa in i det ni vill ha, välj bort dom. Börja sålla - det kommer göra er gott! Ni kommer sedan vara mer öppna för att lämna er komfortzon och kanske till och med träffar nya vänner som ni finner mer värda än dom ni hade innan!

When I fall -  I Fall Hard! När jag faller, faller jag hårt. Ni kanske känner att ni går ner er lång, som att ni blir nedtrampade i smutsen, kanske av er själva eller av andra. Men kom ihåg: Det spelar ingen roll hur hårt ni faller eller hur långt, Det är Landningen som spelar någon roll! Vem som tar emot er när ni faller och hur denne gör detta!

Sluta aldrig att kämpa för det ni tror på och står för!De som inte håller med er om det ni säger kan antingen dra åt fanders eller så accepterar de er, och då är det bra!

Det var allt för nu! See ya!

Hej igen!

Hej Readers de få ni är!

Det har vart lite tyst från mig den senaste tiden så tänkte snabbuppdatera nu och sen kommer det ett lite bättre inlägg senare!

Senaste nytt :

Jag var ju på Ön i några dagar och det var jättekul, jätteskönt och helt awesome! Ön är mysig, och bättre blir det när man är hos sin bästavän! :)

Min tatuering blev färglagd i fredags och jag kunde inte vara mer nöjd än såhär! Den är GRYM (slänger upp en bild sen)

Måste säga att Elina på nynäshamn tatuering, www.tatuering.se är otroligt grym på det hon gör!
Tack älskling för den fina julklappen! :) Bästa ever!

Vi har nu bokat resan till Florida och åker den 20e maj kommer hem den 6e juni! Så under den tiden så kommer jag försöka uppdatera er extra mkt med både bilder och inlägg om hur vi har det där borta i den supersköna värmen och omgivningen medans ni andra går här hemma och väntar på sommaren HAHAHAHAHHA!


Nu ska jag spela lite lämnad 4 dö 2, eller ja, left 4 dead 2 som de egentligen heter!

Plaaaay safe readers!

Uppe i ottan, Sömnbesvär? Ja det kan man säga!

God dag alla Readers!

Nu är klockan så mkt som 07.05 och jag har vart vaken i över en timme! Ätit frukost, gjort frukost på sängen till André samt diskat! Ja jag måste vara knäpp. Men jag kan verkligen inte sova om nätterna! Sista gången jag tittade på klockan igår/idag, innan jag somnade var den 01.09, och när vi gick och la oss var den 23.40.

Jag somnade lååångt efter att jag tittat på klockan sista gången och vaknade vid halv 6, och var suuuuperhungrig! Så de var ingen idé att somna om för de gick inte! Så upp och äta, byta lite lampor i lägenheten och sen fixa gröt till André, och diska. Jag ska ju till ÖN idag, och sova där 2 nätter så kan ju vara liiite snäll mot älsklingen innan jag åker ;D hahaha!

När jag höll på att vakna märkte jag verkligen hur oroligt jag sov, låg och vifftade med tårna på ena foten, och detta hade då Smirre fått syn på, så han hoppade på täcket där mina fötter låg och busade! Sen så gick han iväg och sedan attackerade han täcket igen! Detta måste ha fått Napoleon att bli arg då "Nappe" är lite mer min katt och Smirre är mer André's. Och Nappe skulle då skydda mina fötter märkte jag,så när jag tittar dit ser jag att Napoleon står över mina fötter i "attack" ställning och skyddar mina små fossingar!(små och små, de är väll ganska normala egentligen, stl. 36-37typ! Inga 34or eller så
Sen jagar han bort Smirre från mina fötter och är sedan jättestolt över vad han gjort medans jag e lite irriterad på honom för att han är dum mot Smirre. Men å andra sidan! VILKEN VAKTKATT jag har! Inte alla som har det!

Det var allt för denna morgon! Vi hörs nog senare! ;)

bloggrape? fast på ett snällt sätt. <3

Tänkte nu bara passa på att säga vad jag tycker om mitt mongo,eftersom jag fixade en grej här på hennes bloggeliblogg.
Felicia är galen som jag,och vi har världens sämsta humor.
Vi har funnit varann så otroligt fort & hon är bara AWESOME!  ;)
Tro mig ni skulle inte garva till hälften av det jag ligger och dör till.....
Hon är en människa som har fått mig att må något så otroligt bra,
Hon är den människan jag litar på till 1000,och nästan den enda jag litar på fullt ut.
Jag vet att hon inte skulle säga saker jag säger till henne till någon.
Hon förstår mig om exakt allting.
Och hon vet allt om mig,eller så mycket som någon får veta.
Hon är i princip en av mina bästavänner.
eller inte princip, hon är !
Hon är så makalöst underbar att det finns inte, och hon har hjälpt mig så mycket.
Jag skulle inte vara som jag är just nu utan henne,that for sure.
Jag behöver henne för att fungera liksom.
Hon dömmer mig inte för det jag gjort, hon dömmer mig inte när jag mår dåligt & får flipp,
hon finns alltid där & jag kan alltid slappna av i hennes närhet. 
Hon är så himla ball och jag är lycklig att jag känner henne och får ha henne i mitt liv.
Hon är mitt lyckorus.

Hon ska ha all cred i världen för hon orkar,och jag hoppas att hennes höft blir bra snart. 
Hon förtjänar inte att må så som hon gör :(
Hon är världens bästa och jag tänkte bara säga det. 
För hon förtjänar att höra det, att hon är det bästa & finaste mongot i hela världen. 
min finaste flisan!
Jag älskar dig  <3

- eftersom hon inte tar så många egobilder (eller så lägger hon bara inte upp dom?) så tog jag en gammal.
Vackraste på jorden! , ser ni ? 
Kan ju dock då påpeka att hon är upptagen av en av dom mest awesome människor kallad André!
hihihi
*har förövrigt kommit på att Awesome är mitt missbrukar ord... haha! har en del sånna dock. men nu avslutar vi inlägget HÄR!*

/ hennes Mångo!

NYÅR!

Jaha nu är det alltså 2011!
Nu blir det ett inlägg mitt i natten och ja jag har fått i mig lite alkohol men inte så mycket!

Nyårsfirandet spenderades med min Älskling och hans familj, och jag måste säga att hans famlij är underbar.
Jag tycker verkligeb om dom, och vi hade jätte kul! Vi började med en middag på kinan, kina resraurangen vid oss, med min älskades familj, som jag faktist kan kalla MIN familj också. Och hans chef, som är hans föräldrars vänner! Vi hade det väldigt trevligt, sen bar det av hem till svärföräldrarna och sedan till deras vänner. Kvällen var rolig med både allsång och skumpa!

2011 för mig är : USA USA USA! Vi åker till min älskade storebror i FLORIDA i maj! Jag kan knappt vänta på att få komma iväg!  Min storebror Jimmy, Även kallad James, är min största föerbild. Han är otrolig! Jag kommer berätta mer om honom senare!

Mina förhoppningar på 2011: Vara frisk, ni vet kanske inte om att jag har haft problem med höften osv. Och jag hoppas att 2011 är mitt år, och att jag kan gymma,träna och må bra detta år. Jag planerar att nästa jobba ihjäl mig detta år om mitt jobb tillåter detta! Men om någon vill ge mig ett nytt jobb är det välkommet!
Jag hoppas på att få träffa lite nytt folk och att jag får umgås så mycket jag kan med mina vänner (då jag inte jobbar såklar) Jag hoppas också på att Haninge Hockey tar sig till div 1! Vilket jag tror att de gör!


På måndag åker jag ut till en ö! Haha, låter konstigt men ja! Jag ska spendera två nätter hos Malini min västa vän! För att ladda batterierna och få vara med henne! Hon får mig verkligen att må bra, och hon är en av dom få som får mig att verkligen göra det! med andra ord så längtar jag till det! Vi ska kolla på hockey också Junior VM! YAAAAAY! En negativ sak är att jag kommer sakna min Älskling otroligt mycket!!!!

Det var allt för mig idag! Önskar er ett bra 2011!!!! Men vi kommer ju läsas under tiden, hihi! Glöm inte att kommentera nu!! 

Play safe readers önskar en lite smålullig Trasdocka!

RSS 2.0