En "såndär" dag!

Hej!

Idag är en "såndär" dag, ni vet när allt bara är lite fel och off?
Vaknade och trodde att klockan var jäättte mycket och blev lite stressad över det, tills jag insåg att klockan bara var halv 10. När jag sen legat och dragit mig i sängen en halvtimme så skulle jag gå upp, och insåg till min fasa att varje gång jag rör kroppen så "ilar" det i magen...De gär så ont att jag inte vill röra på mig. Men de måste man lite då och då för att se om det har gått över eller inte...Fan också.

En rolig sak är att jag insett att jag faktist har 3 läsare, det är Mångot, Emma och Dano! Roligt! Hoppas det finns fler där ute som vill göra er tillkänna!

Insåg till min fasa att mina naglar börjar bli dåliga, eller ja nagellacket börjar släppa såde måste fixas. Annars har jag inte så mkt annat för mig, Lär nog spela lite Left 4 Dead 2 på Xbox eller nått! :D Haha!
Jag spelade det igår och hade Malini på msn med webcam så hon kunde vara med o hålla lite sällskap och säga åt mig att inte bli så arg på spelet! För ja, jag lever mig liksom in i spelet och kan ibland sitta och skrika på tv'n när de inte går som jag vill eller när jag tycker att folk gör/har fel! Sån är jag! Jag styr även med hela kroppen när jag spelar bilspel! Det känns som de går bättre då;D

Det var allt denna morgon!

Play Safe Readers!

En uppmaning eller två!

hej igen Readers!

jag vill bara uppmana er som har facebook att gå med i en grupp jag själv är med i! Jag brinner för ämnet den står för! http://www.facebook.com/album.php?aid=245967&id=505835949#!/event.php?eid=178682315484230&index=1 Där har ni länken!

Min andra uppmaning är att ni ska kommentera mina inlägg lite mer, nu är det bara mångot som kommenterar och jag vill gärna veta vad ni andra tycker om bloggen! ;D

Var snälla mot varann så läses vi!

Jag och Valpisen!


jahaja!

Så nu är det såhär, Malin även kallad Malini. Min bästavän håller på att trakassera mig om att jag måste lägga upp bilder på bloggen för att göra den mer attraktiv för er stackars readers! Jag förstår inte riktigt resonemanget då jag själv avskyr bloggare som lägger upp hemska bilder på sig själva i nått de kallar "dagens outfut" så jag kan lova er att det inte kommer komma upp några sådanna hemsktfula bilder på mig här! Jag kan dock inte lova att det inte kommer komma upp fula bilder på mig och diverse andra saker :D Men det får ni stå ut med!

Bilden jag tänkte lägga upp nu är en bild på mig och en ursöt hundvalp. Så ni kan se på bilden och säga åååh vad söt, hunden alltså inte jag! Men innan den kommer upp så tänkte jag berätta lite om Malini, vars namn kommer nämnas ganska mycket i bloggeliton!

Malin,Malini, bästavän! Jag och Malini träffades på en hockeymatchför ca 1år sedan då min hund Bob sniffade henne i skrevet! Han kunde inte sniffat upp en bättre människa, då Malini visade sig vara helt underbar,snäll,rolig, söt och givmild! Hon och jag har samma sjuka humor och vi skrattar i timmar tillsammans och gör små bus i ishallar och annat skoj! Sist vi busade snodde vi alla sittunderlag och tog till våra platser i ishallen så om någon ville ha ett fick dom masa sig bort till oss och snällt be om ett ;) De flesta vågade inte det då de är lite rädda för vår sida av läktaren då vi i Yellow Wings, ( www.yellowwings.net ) har erövrat den delen av läktaren!

Malini jobbar just nu som Kennelflicka, dvs hon tar hand om en kull med sockersöta valpar i detta fallet Ridgeback valpar! Det är 9 små söta lekfulla hundar som man bara inte kan slita sig ifrån! Från början var de 11 stycken men två av dem var tvunga att lämna oss alldeles för tidigt pga. Tarmfel och nervfel/ledfel i frambenen. Vi sörjer våra små fyrbenta änglar, men vet med glädje att de inte kunnat haft ett bättre liv på jorden, med Malini och deras förmyndare Veronica, samt jag som kom och hälsade på nångång i veckan och fotade de små sötnosarna!

Bilden som kommer upp är på valp nr 2, min klara favorit! Som tyvärr har flyttat till sitt nya hem! Där jag hoppas att han får det kanon!

Nu är jag här igen...

.... Och måste dela lite andra idiotiska tankar jag fått upp sen senaste inlägget!

Jag måste ju bara göra en av världens godaste kladdkakor, utan att skryta! De går att variera på sååå många sätt! Skulle nog tjäna en hacka på att sälja de godingarna!

Satt och tänkte lite (ja jag tänkte faktist) på vad som är grejjern med en blogg egentligen, jag menar jag vet ju faktist inte ens om jag har några läsare. Jag är ju inte så bra på detta med att blogga eller ha en blogg, så jag tänkte be er om en tjänst: Jag vill veta vad ni fick i kulklapp i år! Alltså inte allt ni fick, utan den bästa kulklappen, som ni blev mest glad för! :D Själv fick jag en tatuering i kulklapp av min Älskling och det var den bästa kulklappen! Så skriv en kommentar så jag får veta ! Det är lite av en såndär poll typ eller vad de heter!

Nästa sak jag kom och tänka på var kulklapp, alltså ordet! Om man säger det väldigt snabbt upprepade gånger så låter de heeelt annorlunda, I dare you, Prova!
Dessutom är det ganska krångligt att skriva det fort det blir lätt att ett "k" hamnar fel, och då menar jag Riktigt fel! Tihi!

Det var det jag hade på tanken nu, vi läses nästa gång jag får upp konstiga idéer eller tankar!


Mellandagarna!

Hej hopp!

Nu vi inne på dessa "mellandagar", har funderat lite på dessa, och dess innebörd. Och insett att egentligen fyller de ju ingen större funktion, utan det enda bra med dem är mellandagsrean, men åandra sidan kan man ju faktist vänta till januarirean börjar för den är större och bättre!
Mellandagarna innebär då att man väntar på nyår, alltså  nästa storhelg efter julen. Jag anser ju faktist då att egentligen är väll alla vardagar också mellandagar då folk går kring och väntar på helgen? Eller har jag fel?

Mellandagsrean är nästa punkt på min tankelista:

Varför ger man sig ut i denna hektiska stad under dessa dagar?
Blir man inte nermejad av stressade stockholmare ( vilket jag själv iofs är), så blir man i vanlig ordning påkörd av barnvagnsligan. Och blir man inte det så är det någon Ärring som snor den tröjan man vill ha som det bara finns ett exemplar av, rätt ur händerna på en från andra sidan stången de hänger på! Efter ett tag så har man kanske plockat på sig ett eller två plagg man vill pröva och då ska man stå i KÖ till provrummet i typ 20 min för att folk hittar nära och inte så nära längre fram i kön och tränger sig till dom! Eller som en ärring gjorde, hennes dotter var inne och provade, och den andra stod bakom mig i kön, och då kom morsan ut o sa åt hon som stod längst bak att ta med sin vännina och komma fram så de kunde ta provrummet när första var klar! Jag menar kom igen, det stod säkert 10 - 15 personer där och väntade som de bara klev förbi.
På det så har man folk som hela tiden skriker och det eviga sorlet vekar aldrig gå mot sitt slut. Jag förstår inte varför stockholmsbratsen och folk från andra ställen måste ställa sig och skrika rätt ut : ÅÅÅH KOLLA DENNA TRÖJA! DEN MÅSTE JAG BARA HA!!!  Som att resten av oss i butiken bryr oss överhuvudtaget?

Trotts detta har mellandagsrean sin charm, vem tycker inte om att trängas i ett överhett varuhus, mitt i vintern när man har tokmycket kläder på sig för att inte frysa arslet av sig när man går ut, så man står och svettas ihjäl där inne istället, som packade sillar i en ask!

Jag kanske låter lite halv irriterad men jag förstår inte varför jag varje år ska gå igenom samma sak. En sak var dock bra, hittade skitsnygga Jeans för 200 kr, som jag faktist fick av min Älskling! Tack!  Kan jag säga att det var värt mödan? Ja det kan jag!

Det var allt för denna gång!  Säger som vanligt: Play Safe Readers!





Slut på julen!

Hallo!

Nu är Julen över och jag fick många fina kulklappar! Blev glad som sjutton!
Firade med först min sambos fam, sen min på kvällen. Såg kalle i vanlig ordning, men gjorde det förbjudna.....SPELADE in kalle. Och såg det en stund senare än kl 15. Jag vet att det är lite av en synd´, men när inte alla kommer i tid och alla springer runt och ska leta godis och dricka så blir det så!  Förlåt!

Jag fick nog en av de bästa kulklapparna i år, förutom alla fina saker så pratade jag med min bror i Usa! Han är otroligt saknad och jag kan knappt vänta tills vi åker dit och hälsar på i Maj, sist jag träffade honom var jul/nyår -08-09.


Igår hade jag ganska kul, var först på mellandagsrean på åhlens city, och sedan åt vi pizza! Typ ja världens godaste pizza på Verona! Väl hemma var man lite seg och kollade på tv, sen kom rycket! Jag stängde in mig i sovrummet och fnissade med hög musik på så att min sambo inte skulle höra vad jag gjorde! När han sen fick komma in i sovrummet såg han vad jag gjort! Flyttat på sängen och byggt en koja! Ojojoj! Vilken koja det blev! Sen campade vi i vårt eget sovrum och spelade kort inne i kojan och avslutade med att sova i den! Härligt var det! Om det inte var för våra två monsterkatter som levde loppan halva natten och försökte gå på filten vi hade som tak, slutade med att man fick en katt på sig lite då och då, och tillslut var taket rivet! :P


Jahani, det var en liten uppdatering! Vad fick NI i kulklapp, och har Ni byggt någon koja på senaste?

kram på er readers de få ni är ;D

Slut på denna underbara kväll!

Halloj alla glada!

Nu har denna kväll gått mot sitt slut, och många glada skratt blev det!
André fick sååå bra presenter! En jättefin asbra resväska (vi åker till Florida i maj så den är välbehövd!)
En microphone (Stavning?) Skiitfin! Och en skojta som tyvärr var för liten men ascool!
Och av mig ett armaband! :D Bättre presenter får man leta efter!

Vi hade trevligt som attans! Åt kladdkaka som jag bakat med geisha i, bullar också bakade av mig med lite hjälp av min bästavän Malini! Samt knäck,kola,kakor och annat smått och gott som vi fick av mamma som hon bakat!

Nu ska vi snart gå till sängs då i morgon är en lång dag också! Det är ju KULAFTON i morgon!
Har fortfarande ingen julkännsla men vi håller tummarna för att den kommer i morgon!

Btw. Jag har slitit med att städa här hemma idag, och nu syns det knappt, massor med disk osv att ta hand om men känner att min ork för det inte riktigt finns just nu!

Nej i morgon är en ny dag med nya tag!

Kram på er Readers! Och snart God natt!


Stäning!

Hej igen! Nu är jag nästan klar med födelsedag/julstädningen! Och funderar på en sak...Varför städar man typ hela dagen samma sag som man ska få gäster?  Är det för att man inte vill visa hur stökigt man egentligen har det? Eller för att man vill verka så himla noga och ren o fin? jag fattar inte riktigt varför jag sliter i timmar för att få hemmet skinande rent, Okej kanske inte skinande rent då jag är ganska usel på att städa. Är inte dirrekt pedant. Men iaf..bara några funderingar! Det blir ju ändå stökigt igen efter att de har vart där :D


Det är inte lätt att slå in kulklappar när man har katter! Ena katten lägger sig över hela pappret man ska ha, och vägrar flytta sig. Och den andra katten drar ut allt snöre över hela köksgolvet (tur att vi har ganska litet kök då). Och efter att man plockat upp allt så ska han ju leka med snöret medans man försöker göra det sådärkrulligt som affrohår men de går liksom inte hela vägen så man måste alltid göra om en snutt på mitten som bara blir sämre och sämre medans katten hoppar upp och sätter alla sin underbart vassa klor i benet på en! Häärligt säger jag bara! :D

För övrigt har de inte vart så mkt annat som hänt hittills, var nära på att skalla en skåpslucka men hann undan i sista sekund! Eller ja nästan iaf det var väldigt nära ögat!


Nu forsätter stöket!  Play Safe Readers!

Älsklings födelsedag idag!

Hallo!

Idag é det min Älskade fästmans födelsedag!!!
Mycket som ska fixas, måste städa och fixa för vi får ju gäster! :D  Känner inte riktigt att jag har energi till det då jag har hostat halva natten! Men det ska nog gå bra!

I morgon är det Julafton eller ja Kulafton som jag kallar det, då får man kulklappar! Kulklappar är mycket bättre än julklappar, för julklappar kan man använda på julen och kulklappar året runt! :D
Tyvärr har jag inte någon som helst julkännsla och det är lite tråkigt men hoppas på att det kommer i morgon när man väl firar julen, Eller ja kulen! För det ska ju vara KUL att fira jul! Inte sant?

Nej nu blir det att stå i och sätta igång att städa! På med lite bra musik dvs Rock'n'Roll och leva gärnet här hemma! :D

Tänka passa på att hälsa er stackars läsare God jul, hoppas ni får massa roliga kulklappar och många skratt!
Jag ska iaf skratta heeeela dagen i morgon, som ett litet mongo som är glad för allt! ;D

Hej på er! / Trasdockan!

Ett första inlägg!

Hej och välkomma era stackare som valt att läsa min nya blogg!
Jag säger nya för att jag faktist haft en blogg tidigare, men den lades ned pga tidsbrist och uttråkning! Nu prövar vi igen! 

Jag är då Felicia, även kallad izze,Flis, älskling, mongo,idiot, klantarsle och kärringjävel!
Detta är då min blogg där jag kommer dela med mig av mina olika idiotiska åsikter,händelser samt nyheter! 


Välkommen till helvetet stackars läsare! Let the fun begin!

RSS 2.0