Tjenixen!

Trivs som fisken i vattnet i nya lyan! Var ute i fredags, tänkte bjuda på en bild på min vackra outfit! :D hihi!
I morgon bär det av till Morsan o farsan för att passa deras Wilda! :D


Nytt!

Förlåt för att jag inte skrivit! Det har hänt för mkt, är numera singel, har flyttat och klippt av mig mera hår ;) Haha!
jag mår bra, jag lever och livet leker! :)

Fortfarande sjuk!

Vad fan e det som händer!? Jag är fortfarande sjuk, har feber, ont i huvet, ont i kroppen, lätt illamående och svårt att andas! Vad kan de vara tro? Flunsan!? Uscha! Tror jag har åkt på nått förbannat virus som vägrar ge med sig!

Jag har liksom inte tid att vara sjuk just nu! Mycket jobb som behöver göras osv! Blir fan galen av att ha feber! Nej i morgon MÅSTE jag vara frisk, Annars finns det inte en chans att jag hinner lära mig det jag behöver lära mig till lördag!

Hoppas ni mår bättre! Hej på er!

Bättre idag!

Skulle bloggat igår men jag hade typ 40 grader feber hela dagen och mådde riktigt illa, huvudvärk, ryggvärk som gick ut i både lungor och revben! Men idag mår jag bättre!

Idag har jag bara lite huvudvärk och febern är i stortsätt borta!

Så ska kanske åka ut till ÖN med Mångow idag, eftersom jag mår så mkt bättre!

Älsklingen har däremot kanske blitt sjuk han också. Han stannade hemma från jobbet för han hade ont i kroppen i morse! Stackars honom! Hoppas han inte blir sjuk!


Play Safe readers!

jobbat idag också! :D

Jobbade igår och idag :D Och i morgon, och på torsdag och fredag :D Lååång vecka!
Kan även avslöja att jag ska iväg på en ganska rolig grej på torsdag efter jobbet, men jag tänker inte berätta vad riktigt än! :D Det får ni veta efter att jag vart där!!!

Nu har jag som vanligt precis kommit hem från jobbet och är slut i kroppen, tror jag börjar bli lite förkyld eller så! Så jag tänkte att jag kanske skulle ta ett bad! Skönt! :D

I Helgen ska jag till Ön, Mångow's Ö! yaay! Ska bli skönt efter denna jobbrusch och andra grejer! Kommer dock sakna min Älskling massor!

Nu blire nog bad!

Play safe readers!


RSS 2.0