hemma igen

Nu är vi hemma igen! Vilken dag!

Först sprang vi till bussen och hann precis med den, Sen när vi kommer till farsta strand typ så är det ngn idiot som kört in i en stolpe! Så stolpen ligger över hela vägen och bussen kommer inte förbi så vi får kliva av och gå till en annan busshålplats, men de skulle ta typ 20min innan bussen kom så vi bestämde oss för att gå!
När vi väl är i centrum så går vi runt och kollar. Letar efter en skjorta till André men hittar ingen vi blev riktigt nöjda med. Träffade mamma och farsan också! De hjälpte till med letandet men vi bestämde oss för att lägga ner och åkte istället till söder. Pizzeria Verona! Vääärldens godaste pizzor!

Vi var ändå nöjda med utgången av dagen, trots incidenten med bussen. Fick åka i farsans nya fina bil! En Vit Dodge Ram 1500!!!! Så jääävla grym! Älskar de bilarna! Den har superfinesser också, kan öppna bakrutan, värme i baksätet samt mert benutrymme än den förra bilen han hade!

André spelade lite på spelmachinen på Verona och vann 400 kr också, fast han spelade för 20 kr, så han vann ju 380! Men ändå! Inte ofta man åker och shoppar och äter och kommer hem med + 380 kr!

Bra dag med andra ord! I morgon blir det den utlovade städningen samt tvättning!

Play safe little Readers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0